Abonnementen

BEELDBANK ABONNEMENT

Is 2020 voor jou het jaar om je beeldbank voor je bedrijf uit te breiden? Wil je regelmatig professionele, nieuwe foto’s van je bedrijf voor je website, social media of reclame-uitingen?

Dan is het Beeldbank abonnement wat voor jou!

Hoe werkt het? Afhankelijk van het gekozen abonnement kom ik een dagdeel (drie uur) of een dag (6 uur) per maand of kwartaal bij jou fotograferen. Vooraf maken we een planning van de foto’s die we gaan maken, zodat we effectief kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan personeelsfoto’s, productfoto’s, proces- en bedrijfsfoto’s.

De foto’s ontvang je zowel in hoge resolutie als in lage resolutie. Je kunt ze dus zo doorplaatsen op je social media. En de hoge resolutie gebruik je natuurlijk voor je reclame-uitingen, folders, flyers, jaarverslagen en advertenties.

Perfect voor een bedrijf dat structureel content wil plaatsen en doorlopend kan vernieuwen. Natuurlijk krijg je ook tips om je voor te bereiden op de fotoshoots.

Interesse? Laten we kennis maken onder het genot van een kopje koffie om te kijken of we bij elkaar passen.

SOCIAL MEDIA ABONNEMENT

Social media, we kunnen eigenlijk niet meer zonder als bedrijf. 

Wil je je bedrijf laten zien op social media, maar heb je daar de tijd niet voor, blijft het een ‘af en toe’ ding, of vind je het niet leuk? Ik doe het graag voor je!


En het leuke is… in mijn pakketten maak ik ook nog foto’s van je bedrijf. Heel handig voor de uitbreiding van je foto’s, die je kunt gebruiken voor je website of promotiemateriaal.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@reflexfotografie.nl. Dan stuur ik je meer informatie. Maak je liever een afspraak? Een kopje koffie drinken kan altijd. Bellen mag natuurlijk ook!